Please log in or register to like posts.
Article

.

For andre gang lørdag – og andre gang i dette verdensmesterskapet – ble det gitt en straff etter en VAR-konsultasjon.

Kanes fravær ville strippe et lag for en trussel, men det var også Mourinhos risikofrie strategi som lot Tuchels side dra nytte av det meste av spillet.Danmark startet verdenscupkampanjen med en hardt seier mot en Peru-side som tidligere hadde savnet et straffespark. CharleneH <a href="https://saverything.com/groups/psg-troje/#Hem%20–%20Psg%20Trøje%20–%20SaverythingHem – Psg Trøje – Saverythingt% MPZWerner

Chelsea-keeper Edouard Mendy var knapt plaget, bortsett fra en dykkerredning fra Erik Lamela, mens Mason Mount’s kjøreløp og energi fra midtbanen sikkert hadde imponert sin nye manager.

fotball drakt

Derimot var det et tredje påfølgende nederlag i en dyster rekkefølge for Tottenham og Mourinho, ettersom de ble straffet for en desperat negativ spillplan som, skåret av hovedskytter Harry Kane, knapt ga Chelsea et engstelig øyeblikk til Carlos Vinicius ledet Serge Aurier ‘s. kryss bredt på den ytterste stolpen når den ikke er merket sent. CharleneH Hem – Psg Trøje – Saverything MPZWerner

Pickford, som kom inn for intens kritikk etter sin utfordring på Virgil van Dijk i forrige ukes Merseyside-derby, ble nesten flau sent i kampen av Ings etter en back-pasning av Yerry Mina.

Leave a Reply