Please log in or register to like posts.
Article

.

Skader på Harry Kane, Son Heung-Min og januar-underskrivelsen Steven Bergwijn efterlod Mourinho sørgeligt kort om mulighederne foran, og Spurs gik i gang med en seks-kamp uden gevinst, før sæsonen blev udskudt på grund af coronavirus-pandemien.

Den portugisiske formåede hurtigt at genoprette tilliden inden for sin nye trup og overvåge fire sejre fra hans første fem Premier League -kampe ved roret for at løfte dem tilbage til den øverste halvdel af tabellen. BereniceH Fodboldtrøjer Tilbud CharaDext

Se Carabao Cup sidste højdepunkter søndag på Quest kl. 21.00. Hent og stream live på dplay.Jose Mourinho er en ‘drømmemanager’ for Tottenham, fordi han ‘tror’, at klubben kan vinde store trofæer, ifølge Ben Davies.

messi trøje

At gå glip af en plads ved Europas øverste bord kan gøre det vanskeligere for Tottenham at lande mål i det næste vindue, men Brown mener, at spillerne stadig vil købe sig ind i Mourinho -faktoren. BereniceH Fodboldtrøjer Tilbud CharaDext

Spurs ‘kampe er kommet på det værst tænkelige tidspunkt, hvor klubben står over for en kamp om at sikre Champions League-kvalifikationen til 2020-21.

Leave a Reply