Please log in or register to like posts.
Article

759 fotbollströja Kandic

.

Ryssland siktade på sin första vinst mot sydamerikanskt motstånd för första gången på 30 år, men Uruguay var inte på ett givande humör när de gick in i farthållaren från öppningssignalen.

Uruguay gick in i matchen med en 4-4-2-uppställning där Luis Suarez spelade in tillsammans med Edinson Cavani i attacken. Båda spelarna kunde dock inte länka ihop ordentligt på grund av Saudiarabiens imponerande backlinje. otbollströjor

Den första halvleken bjöd på några ögonblick från slut till slut, men ingendera sidan tog verkligen kontroll över matchen. Andra 45 var dock mycket livlig och händelserik med Ryssland som utövade sin dominans på planen.

manchester city tröjor

Trots den långsammare takten tog Mexiko undan Korea för att inleda en vackert svepande motattack, avslutad av ingen mindre än Hernandez. Den talismaniske anfallaren noterade sitt 50:e landskampsmål och gjorde mål vid ett tredje VM i rad. HollyDear juventus tröja LeonaDick

Medan Korea började matchen desperat efter att göra mål först, kunde ingen skapa en klar chans med Son Heung-min i fokus för den koreanska attacken. Många chanser kom i deras väg trots att de tidigt hade mindre än 40 % bollinnehav.

Leave a Reply