Please log in or register to like posts.
Article

.

Han är bästa vänner med Hakim Ziyech, som redan har säkrat en flytt från Ajax till Chelsea i sommar.

Onana – som har hållit 74 nollan på 178 utflykter för Ajax – har öronmärkts av Chelsea -chefen Frank Lampard som en potentiell ersättare för Kepa Arrizabalaga. MauricioS ac milan drakt TheresaHo

I maj testade Watford -försvararen Adrian Mariappa positivt för coronaviruset och erkände sin ‘överraskning’ över diagnosen.Livewire Watford -anfallaren Andre Gray har använt den tillfälliga pausen från fotboll för att återge några av sina bästa minnen av spelet.

liverpool tröja barn

Medan klubben bekräftade att Gomes gick med i ‘små sektioner’ av sessionen på tisdagen, är det ett välkommet lyft för lagkamrater och supportrar att stjärnmittfältaren ligger före schemat. MauricioS ac milan drakt TheresaHo

Domaren Martin Atkinson gav inledningsvis ett gult kort för en upprörd son efter händelsen men uppgraderade det till rött när han såg allvaret i skadan, även om Tottenham senare framgångsrikt överklagade beslutet.

Gomes drabbades av skadan mot Tottenham i november och intensifierar nu sin återhämtning med individuella träningspass på Finch Farm.

Leave a Reply