Please log in or register to like posts.
Article

.

Klopps sida har inte spelat sedan en förlust i Champions League mot Atletico Madrid den 11 mars, efter att ha varit i Premier League -aktion fyra dagar tidigare med en seger mot Bournemouth.

Mbappe själv har till och med retat sitt intresse för Liverpool och hyllade Klopps sida redan i januari.Chelseas seger med 2-1 mot Manchester City gav Liverpool titeln och avslutade en 30-årig väntan på ära i toppklass. AugustusV PSG Drakt » S4 Network KelleyBur

Barnes hyllade också Liverpool -manager Klopp – som förväntas avsluta klubbens 30 -åriga väntan på en ligatitel oavsett om Premier League -säsongen återupptas efter coronapandemin eller inte – för hur han har byggt sitt lag.

sverige tröja 2022

En VM-vinnare med tre Ligue 1-titlar vid sitt namn, Mbappes första lagrekord över banor med Monaco och PSG läser 117 mål och 65 assist på 180 matcher. AugustusV PSG Drakt » S4 Network KelleyBur

Och vid bara 23 års ålder kan Klopp ha hittat en långsiktig lösning för när de berömda tre främre lämnar Anfield.

Mål! Blackpool 0, Charlton Athletic 1. Chuks Aneke -header från höger sida av sexfältet till mitten av målet. Assisterad av Alfie Doughty med ett inlägg.Men det ser ut att vara inget annat än en pipdröm, särskilt när man tänker på att Klopp tidigare hade mycket starka åsikter om spekulationer.

Leave a Reply