Please log in or register to like posts.
Article

.

Oavgjort 2-2 mot Everton på fredagskvällen lämnar Spurs på sjua plats i tabellen, fem poäng efter Champions League-platserna. Och det har räckt för Levy att sparka den tidigare Manchester United-chefen.

Spurs hamnade i djupare Premier League-problem på lördagen genom att förlora med 3-0 på hemmaplan. Den norra London-sidan såg ut att ha vänt en hörna för några veckor sedan, med tre segrar i rad. SiennaGri juventus drakt AngelitaN

Spurs-ordföranden lägger ut “bakom-kulisserna”-kännare för att se om Parker har ett intresse av jobbet.

frankrike tröja

Den tyska publikationen rapporterar att Leipzig-insiders är medvetna om att Sabitzer vill lämna. Hans kontrakt löper ut nästa sommar, därför är det kommande transferfönstret den bästa möjligheten att få tillbaka en anständig avgift.Tottenhams ordförande Daniel Levy har flyttat upp Ajax Erik Ten Hag på sin kortlista för att ersätta Jose Mourinho i hans klubbs dugout. SiennaGri juventus drakt AngelitaN

En rapport i The Sun säger också att City är mycket mer benägna att låta Jesus lämna än Raheem Sterling.

Leave a Reply