Please log in or register to like posts.
Article

.

Medes har redan föreslagit en sådan affär tidigare, även om Barca inte var för detta då de tyckte att Semedos värdering var högre.

Semedo hade velat lämna den katalanska klubben förra året, men Barca övertygade honom om att stanna efter att ha lovat honom vanliga minuter. NicolasLu Home LilaBarlo

Semedo hade erbjudits City av hans agent Jorge Mendes som en del av ett eventuellt bytesavtal som skulle få Joao Cancelo att gå med i Barca.

tottenham tröja

Den tredje spelaren på Citys lista är Inter -anfallaren Lautaro Martinez, som lockar intresse från flera toppklubbar över hela Europa.Guardiola bestämde sig för att inte skriva på en mittback i de två senaste transferfönstren, med spanjoren som är glad att lita på defensiv mittfältare Fernandinho som fyller i efter behov. NicolasLu Home LilaBarlo

Och medan Bayern har möjlighet att göra detta drag permanent, verkar den tyska klubben ovillig att göra det och istället tillåter brasilianaren att återvända till Nou Camp och fokusera sina ansträngningar på att försöka skriva på Sane.

Leave a Reply