Please log in or register to like posts.
Article

524 fotbollströjor barn Lindse

.

Han hävdar att han är fast besluten att kämpa för sin plats i Lampards startelva efter Timo Werners ankomst på 53 miljoner pund från RB Leipzig.20-åringen fortsatte sin utmärkta form med Villarreal förra säsongen genom att bidra till Nigerias seger till semifinalen i African Cup of Nations. fotbollströja

Nye chefen Pirlo är ute efter att förstärka sina anfallsmöjligheter efter att den gamla damen släppte Gonzalo Higuain på torsdagen medan ett drag för att ta tillbaka Evertons Moise Kean till Turin har övervägts.

fotbollströjor

Serie A-mästarna hade riktat sin uppmärksamhet mot Giroud efter att ha kämpat för att nå en överenskommelse för Barcelonas Luis Suarez och Romas Edin Dzeko, men The Athletic hävdar att fransmannen inte har inlett samtal om att lämna Stamford Bridge. DQYIsabel 480 klassiska fotbollströjor Philom Jocelynyd

Han hävdar att han är fast besluten att kämpa för sin plats i Lampards startelva efter Timo Werners ankomst på 53 miljoner pund från RB Leipzig.Olivier Giroud ska enligt uppgift stanna i Chelsea i sommar trots transferintresse från Andrea Pirlos Juventus.

Leave a Reply