Please log in or register to like posts.
Article

132 fotbollströja Miquel

.

Barca vann en aldrig tidigare skådad diskant i Guardiolas första säsong som ansvarig, med sådana som Lionel Messi, Samuel Eto ‘o, Xavi, Andres Iniesta och Carlos Puyol alla på toppen av makterna.

Guardiola fick toppjobbet på Camp Nou 2008 efter en framgångsrik besvärjelse över B -laget och ersatte Frank Rijkaard i den heta sitsen. fotbollströjor

De fyra föregående säsongerna har gått ner i klubbens folklore, med Barca som vann tre La Liga -titlar, två Champions Leagues och totalt 14 troféer, samtidigt som de i stort sett blev en av de bästa sidorna någonsin att spela spelet.Hristo Stoichkov har uttryckt sin övertygelse om att Pep Guardiolas ‘arbete’ var enkelt ‘i Barcelona, ​​och laget var redan klart när han fick ledningstygnet.

fotbollströja

Guardiola tillbringade mer än 20 år i Barcelona som tränare och spelare, en länk som slutade 2012 med hans avgång från bänken. OliviaHel frankrike tröja GilbertoV

Och Pep, som känner Messi och Barca bättre än de flesta efter att ha ledt klubben till ära som tränare, varnade sina tidigare arbetsgivare att de måste stålsätta sig för superstjärnans eventuella utträde.

Leave a Reply