Please log in or register to like posts.
Article

868 fotbollströja Mauree

.

The Gunners har intensifierat sina ansträngningar för att rekrytera en ny mittback i transferfönstret i januari då Calum Chambers står inför upp till nio månader efter att han brutit sitt främre korsband under nederlaget mot Chelsea på söndagen.

Arsenal kan möta konkurrens om sina tjänster från en mängd europeiska toppklubbar, liksom Premier League -rivalerna Chelsea som också rapporteras väga upp ett drag.Arsenal har inlett samtal för att värva Jerome Boateng från Bayern München, enligt rapporter i Tyskland. otbollströjor

Nu kommer han att vara fast besluten att återupprätta sitt rykte och Arsenal kan ge möjlighet att göra just det när Arteta ser ut att bygga om Gunners -truppen som han ärvde när han ersatte Unai Emery i december.

fotbollströjor

Under sin tid på de röda gjorde Coutinho 41 mål på 152 matcher och etablerade sig som en av Europas högst rankade anfallstalanger. JeanettGa Real Madrid Drakt GermanMch

Det var i de två rollerna som han fick en framträdande plats i Liverpool, där han tillbringade fyra säsonger innan han gick vidare till Barca i ett avtal på 142 miljoner pund.

Leave a Reply