Please log in or register to like posts.
Article

.

De nuværende indehavere efter deres succes i 2016 i portugisiske ser godt ud til endnu et dybt løb.

Kan Frankrig afskaffe deres selvtilfredshed efter 2018, kan Didier Deschamps med succes reintegrere Karim Benzema og kan N ‘Golo Kante forblive i form? Sæt kryds i de tre felter, og Les Bleus vil helt sikkert vinde det hele. napoli trøje

Hvis de kan lykkes med at navigere i en vanskelig gruppe med f.eks. Portugal, Tyskland og Ungarn, forventes det, at Frankrig gør let arbejde med deres rute til finalen med tredjepladsen fra gruppe A, B eller C, hvis de slutter i top.

De forsvarende verdensmestre, Frankrig søger at gentage deres succeser fra 1998 og 2000 med titlerne 2018 og 2020 for at blive kontinentale og globale titelindehavere på samme tid.

psg trøje

Imidlertid er den mand, mange mennesker taler om i øjeblikket, Jack Grealish fra Aston Villa, efter at det lykkedes ham at komme sig efter en skade for at tage en trup -rolle. KathyPutn chelsea drakt EstebanPu

Med Kroatien, Skotland og Tjekkiet for selskab er der ingen fejlmargin.

For det andet ville det engelske par med gruppe E-runners-up med Spanien-favoritter vinde den gruppe, og tredje kunne lande holdet først.

Leave a Reply