Please log in or register to like posts.
Article

.

Og ifølge den franske fodboldekspert Julien Laurens har Arteta design til at implementere Aouar på en lignende måde til Pep Guardiola bruger De Bruyne i City.

Efter at have arbejdet som Guardiolas nr. 2, før han overtog i Emirates i december sidste år, kender Arteta godt De Bruyne.

Belgieren, 29, blev sidste sæson kåret til PFA Players ‘Årets spiller’ for sin 13-måls, 20-assist-tilbagekomst fra kun 35 topkampe.

landsholdstrøje

Han har allerede et mål og en assists i to kampe i denne periode og er bredt anerkendt som den bedste nr. 10 i verdensfodbold lige nu.

Men ifølge Laurens mener Arsenals spanske manager, at han kan høste et højt produktivitetsniveau fra Aouar som klubbens mest avancerede centrale midtbanespiller.

Lyons præsident Jean-Michel Aulas har i mellemtiden gjort det klart, at hvis Arsenal vil signere Aouar, skal de straks indsende et forbedret tilbud.Arsenal tog føringen gennem Gabriel Martinelli, men gled til deres fjerde Premier League -uafgjort i seks kampe, da John Fleck tog en sen udligning.

UweEvtzx terza maglia tottenham 2022 CareyMulg

LeslieMar 230 Camiseta Finlandia August JulieSums

Leave a Reply