Please log in or register to like posts.
Article

.

Fodboldchef Raul Sanllehi har ført samtalerne med PSG om Kurzawa, der først er kommet frem som et mål for Arsenal i de seneste uger.

Forsvarsspilleren har ikke været en spiller, der regelmæssigt er blevet spejdet af klubben i det nordlige London, men han har for nylig forbundet med agenten Kia Joorabchian, der nu spiller en stadig mere indflydelsesrig rolle i transferforretningen, der udføres på Emirates Stadium.Arsenal -forsvareren Shkodran Mustafi har underskrevet en permanent aftale med Bundesliga -holdet Schalke 04, meddelte klubberne mandag.

Den nordlige London-side var ivrig efter at aflaste midterforsvareren, med en kilde, der tidligere på mandag fortalte ESPN, at de to klubber forhandlede et gebyr på omkring 2-3 millioner euro.

everton trøje

Mustafi havde startet kun seks gange i alle konkurrencer i denne sæson og har endnu ikke spillet et enkelt minut i Premier League for Gunners.

Den 28-årige tyske landskamp er i de sidste seks måneder af sin aftale og var ivrig efter at vende tilbage til sit hjemland for at genoplive sin karriere. Han kom oprindeligt til Arsenal fra Valencia for £ 35 mio. I 2016.

MichealMo Benfica Maglia NestorGou

LoydDono tottenham tröja PearlineQ

Leave a Reply