Please log in or register to like posts.
Article

.

Sammenstødet mellem de nordvestlige rivaler var et af flere Premier League-kampe, det blev foreslået, at det skulle spilles væk fra den angivne hjemmebane på grund af frygt for, at fans skulle samles og overtræde regler for social distancering, hvor spillet skulle foregå bag lukkede døre til forhindre spredning af coronavirus.

Liverpool er seks point fra at sikre sig en første ligatitel i top i 30 år og kan vinde mesterskabet, hvis de slår Everton, hvis Manchester City taber til Arsenal et par dage før.

En erklæring fra South Yorkshire Police sidste måned sagde, at der er et ønske om, at mindst fem Premier League -kampe skal spilles uden for hjemmeholdets grund på grund af bekymring for fans, der samles på stadionerne.

barcelona udebanetrøje

Everton vs Liverpool blev valgt som en kamp, ​​der skulle spilles på et neutralt spillested, samt det spil, hvor Jurgen Klopps side kunne sikre ligatitlen.

Premier League sagde imidlertid, at de ville have spil hjemme og ude ‘hvor det er muligt’, og nu har både Liverpool Council’s Ground Safety Advisory Group og Merseyside Police bakket op om spillet, der spilles på Evertons grund.

KristiLga Liverpool Drakt RomeoHyne

BarbraGro liverpool drakter NolanWing

Leave a Reply