Please log in or register to like posts.
Article

.

Imidlertid er det fortsatt en mulighet for at Serie A, og hele Europas store ligaer, vil stå foran muligheten for at kampanjen 2019-20 spilles ut på papir i stedet for banen hvis krisen ikke blir lettere eller hvis den anses for risikabelt å gjenoppta sesongen under Verdens helseorganisasjons advarsler om en ny Covid-19-bølge hvis restriksjoner for oppheving oppheves for tidlig.

Giovanni Rezza, sjefen for det italienske helsedepartementets avdeling for smittsomme sykdommer, ga mandag sin mening om saken og antydet at det kan være for risikabelt å gjenoppta sesongen som planlagt.

juventus drakt

Flere sider – om enn stort sett de på feil ende av Serie A -tabellen – har indikert at de vil gå med på å miste sesongen, men Rezzas forslag ga en skarp reaksjon fra Lazio, som jakter på en første Scudetto siden 1999-00 og sitter poeng bak lederne Juventus.Tepper tiltrekker seg det meste av støv, smuss og flekker i et hjem, spesielt de som er permanent festet til bakken. De tar på seg skitt og skitt for eiere og leiere gjennom årene, og folk henvender seg ofte til fagfolk for å få hjelp. Imidlertid er det billigere løsninger enn dette, noen av dem kan fullføres hjemme.

LavinaCar barcelona drakter WinifredO

Catharine norge drakt VYUTerryx

Leave a Reply