Please log in or register to like posts.
Article

.

Han styrte dem bort fra League Two problemer etter utnevnelsen, til League Two play-off semifinale i sin første hele sesong og deretter automatisk opprykk som League Two løpere i neste kampanje.

Luton ble nummer to i League One og på et 13-kampers ubeseiret løp da han ble fristet av Stoke, med Harford som fullførte jobben Jones startet med å lede Hatters inn i mesterskapet.

Welshman Jones, en tidligere Luton-spiller og Brighton-trener, oppnådde også et rykte for å ha spilt underholdende og frispillende fotball med sin side som scoret 301 ganger på sine 170 kamper.Nathan Jones har kommet tilbake for å administrere Luton Town 16 måneder etter at han forlot klubben for å ta over i Stoke City.

borussia dortmund drakt

Jones, 47, var på klubbens treningsbane torsdag morgen for å møte de to første små gruppene av seniorspillere i forkant av dagens første økt.

Han vil bli kjent med de fire andre gruppene på nytt i løpet av de neste to øktene, og vil ta ansvaret for de ni siste kampene i Championship -kampanjen mens Hatters prøver å unngå nedrykk – hvis andre nivå får grønt lys for å gå tilbake til å spille .

ShaneMath maglia rashford CassieLyn

RoccoMcEa 597 Maglia Argentina 2022 Marlys KieraZrzl

Leave a Reply