Please log in or register to like posts.
Article

.

Men som rapporteret i The Sun, tøver Pedro med at skrive nye udtryk ud af ‘solidaritet’ med holdkammeraten Willian.

Den tidligere Shakhtar Donetsk -stjerne er også klar til at blive gratis agent i løbet af de kommende uger.

Pedro kom til Chelsea fra barndomsklubben Barcelona i 2015, og vil næsten have nået den femårige milepæl, hvis de blå skulle nå den omplanlagte FA Cup-finale i august.

Han havde spillet 18 kampe i denne sæson, scoret to gange og registreret tre assists, inden corona -krisen bragte sporten i stå.

griezmann børn

Efter at have vundet en Premier League-titel i 2017, samt opnået FA Cup og Europa League-herlighed, har Pedro haft et vellykket halvt årti med Chelsea.

Det foreslås også, at han fortsætter med at overvåge udviklingen af ​​den mangeårige Manchester City-tjener David Silva. Den snedige spanier er en anden top-flight stjerne, der bliver tilgængelig på en gratis transfer i slutningen af ​​juni.

På trods af Pedros kortsigtede fremtid, der antages at være tæt forbundet med Willians, menes det, at den 31-årige stadig håber på at blive i Chelsea i endnu et år.Chelsea er overbeviste om, at de kan friste Ben Chilwell væk fra Leicester City til sommer, men hans nuværende arbejdsgivere kommer ikke til at gøre det let, da de vil holde ud for omkring 80 mio. Pund til venstrebacken.

BrigitteD maglia atletico madrid 2021 BiancaMan

SherrykcC Chelsea Fotballdrakter PeggyThib

Leave a Reply